Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ImmiFlex Η έξυπνη λύση για τονωση του ανοσοποιητικού



Τι είναι το Immiflex;

Το Immiflex® περιέχει 1.3/1.6 β-γλυκάνη (Wellmune WGP) , ένα φυσικό πολυσακχαρίτη,ο οποίος έχει την ιδιότητα να τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, την πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμού και να προάγει την καλή λειτουργία του. Ο τύπος β-γλυκάνης που περιέχεται στο  Immiflex® προέρχεται από τα κυτταρικά τοιχώματα του ζυμομύκητα Saccharomyses cerevivisiae και, όπως έχει αποδειχθεί από σχετικές μελέτες, έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στη μεγιστοποίηση της ανοσοποιητικής δύναμης του οργανισμού.

Πώς λειτουργεί;


  • Εξασφαλίζει μια μοναδική βιολογική δράση
  • Περιέχει την ειδική αυτή β-γλυκάνη, σε συνδυασμό με Βιταμίνη D, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη καθημερινή ενίσχυση του ανοσοποιητικού.
  • Από τη μέρα που γεννιόμαστε διαθέτουμε ένα ενεργό ενδογενές ανοσοποιητικό σύστημα και ένα επίκτητο. Το επίκτητο ανοσοποιητικό αναπτύσσεται με την έκθεσή μας σε διαφορετικές ανοσολογικές προκλήσεις και αποκτά μια συγκεκριμένη «μνήμη». Ωστόσο, τα εγγενή ανοσοποιητικά μας κύτταρα δρουν ως πρώτη γραμμή άμυνας, αναγνώρισης και καταστροφής της πλειονότητας των «εισβολέων»στον οργανισμό που μπορούν να προκαλέσουν επιμόλυνση. Καθώς αυτή η πρώτη γραμμή άμυνας εξελίχθηκε, προσαρμόστηκε στο να σκοτώνει τέτοιους εισβολείς αναγνωρίζοντας τα κύτταρα που υπάρχουν στα τοιχώματα της επιφάνειας τους. Οι 1.3/1.6 β-γλυκάνες που περιέχονται στο  Immiflex® αποτελούν ένα τέτοιο παράγοντα «αναγνώρισης» που υποστηρίζει τα ενδογενή ανοσοποιητικά κύτταρα να έχουν μια γρήγορη και αποτελεσματική αντίδραση.

Γιατί να επιλέξω το ImmiFlex®;

Δεν έχουν όλοι οι τύποι βήτα-γλυκάνης τα ίδια βιολογικά αποτελέσματα.   Η μοριακή δομή της Wellmune WGP με τη συγκεκριμένη  βήτα-γλυκάνη 1.3/1.6 και η πατενταρισμένη διαδικασία παραγωγής της εξασφαλίζει μια μοναδική βιολογική δράση. Το ImmiFlex® περιέχει την ειδική αυτή βήτα-γλυκάνη, που είναι η πιο ενεργή και υποστηρίζεται από τις περισσότερες μελέτες, σε συνδυασμό με Βιταμίνη D, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη καθημερινή υποστήριξη του ανοσοποιητικού. Εκτεταμένες επιστημονικές μελέτες έχουν καταδείξει το σημαντικό ρόλο που παίζει η Βιταμίνη D στη λειτουργία της άμυνας του οργανισμού, καθώς και την προληπτική της δράση ενάντια στο κρύωμα και τη γρίπη, σε διάφορες μορφές καρκίνου και αυτοάνοσων ασθενειών.

Σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα προϊόντα;

Ένας σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία παραγωγής της βήτα-γλυκάνης Wellmune WGP, του ενεργού συστατικού του ImmiFlex®, είναι ότι αφαιρούνται τα πρωτεϊνικά στοιχεία (τα οποία μπορούν να προκαλέσουν δυσανεξία στη μαγιά σε ορισμένα άτομα) από το κύτταρό της.  Έτσι απομένει μόνο η ενεργή βήτα-γλυκάνη. Αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που διαφοροποιούν το ImmiFlex® από τα περισσότερα προϊόντα με βήτα-γλυκάνη.

Γιατί χρειάζομαι τη μορφή συμπληρώματος;

Η ζωή στις σύγχρονες υπερ-αποστειρωμένες κοινωνίες χαρακτηρίζεται από φτωχή διατροφική πρόσληψη βήτα-γλυκάνης. Οι αλλαγές στην παραδοσιακή παραγωγή κρασιού, μπύρας και ψωμιού, όπως και η εκτεταμένη χρήση μυκητοκτόνων, στέρησαν από τη διατροφή μας βασικές πηγές βήτα-γλυκάνης.

Σε ποιούς απευθύνεται;

  • Όσοι θέλουν να βοηθηθούν σε περιόδους έντονου στρες 
  • Τα άτομα που κάνουν έντονη σωματική άσκηση
  • Τα άτομα των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα καταπονείται ιδιαίτερα στην καθημερινή τους ζωή

Λήψη κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία

Σας συνιστούμε να μιλήσετε με το γιατρό σας εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε

Δεν υπάρχει αλληλεπίδραση με κανένα φάρμακο ή συμπλήρωμα

Το ImmiFlex® είναι γενικά ασφαλές να προσλαμβάνεται με άλλα φάρμακα. Ωστόσο, εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, αναζητήστε ιατρική συμβουλή.

Είναι το Immiflex® κατάλληλο για παιδιά;

Το ImmiFlex® είναι κατάλληλο για τα παιδιά. Η μόνη πιθανή δυσκολία  είναι στο να καταπιεί το παιδί τις κάψουλες. Σε τέτοια περίπτωση, μπορείτε να τις κονιορτοποιήσετε και να προσθέσετε τη σκόνη στο φαγητό του παιδιού.

Αντενδείκνυται :

  • Σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση οργάνου
  • Σε άτομα που είναι ανοσοκατεσταλμένα

Ασφάλεια

Οι 1.3/1.6 β-γλυκάνη είναι μη τοξική και μη αλλεργιογόνος. Χάρη στην πατενταρισμένη διαδικασία παραγωγής είναι κατάλληλη για καθημερινή λήψη, ακόμα και από άτομα που έχουν ιστορικό δυσανεξίας της μαγιάς.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα με κλινικές έρευνες και μελέτες

Πληθώρα μελετών έχουν πιστοποιήσει τη δράση της Wellmune WGP σε μοριακό επίπεδο. Επιπλέον μελέτες συνέκριναν τη Wellmune WGP με πλασέμπο σε ομάδα ανθρώπων που είχε υψηλά επίπεδα σωματικής καταπόνησης και άγχους και απέδειξαν μείωση των συμπτωμάτων κρυώματος και γρίπης, μείωση της κούρασης και της έντασης και αυξημένη διανοητική διαύγεια.

Δοσολογία

Προτεινόμενη δοσολογία: μία κάψουλα ημερησίως.
Κάθε κάψουλα ImmiFlex® περιέχει 250mg Wellmune WGP και 25 μικρογραμμάρια Βιταμίνη D3

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο