Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι Εταιρίες παρουσιάζουν


ImmiFlex 
by Παν.Συ.Φα


To ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι το φυσικό σύστημα άμυνας του οργανισμού σας, παρακολουθώντας και προστατεύοντας το σώμα σας 24 ώρες ημερησίως, καθημερινά για όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Προστατεύει από τις εισβολές από βακτήρια, ιούς, παράσιτα και μύκητες και όταν αυτό είναι απαραίτητο καταπολεμά τις μολύνσεις.

Τι είναι το Immiflex;

Το ενεργό συστατικό είναι μία φυσική ένωση που ονομάζεται βήτα-γλυκάνη, η οποία προέρχεται από καλλιέργεια μαγιάς. Wellmune WGP είναι η ονομασία που δίνεται στη συγκεκριμένη βήτα-γλυκάνη που χρησιμοποιείται και εξαιτίας των πολλών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας με τα οποία είναι κατοχυρωμένη, είναι μοναδική για το Immiflex.

Για ποιο λόγο το ανοσοποιητικό μου σύστημα χρειάζεται περαιτέρω υποστήριξη;

Eπειδή τα είδη μαγιάς αποτελούσαν πάντα απειλή για τους ανθρώπους, τα ανοσοποιητικά μας συστήματα προσαρμόστηκαν στο να τα αναγνωρίζουν και να αντιδρούν σε αυτά ενεργοποιώντας την ανταπόκριση από το ανοσοποιητικό. Με την πάροδο του χρόνου, το ανοσοποιητικό σύστημα εξοικειώθηκε με αυτά και έφτασε στο σημείο να εξαρτάται από αυτά για να λειτουργεί με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Το διαρκώς αυξανόμενο αποστειρωμένο περιβάλλον στο οποίο ζούμε έχει εξαλείψει πολλά από αυτά τα είδη μαγιάς και ως αποτέλεσμα, τα ανοσοποιητικά μας συστήματα εξασθένησαν. Με την προσθήκη βήτα-γλυκάνης ξανά στη διατροφή μας αποκαθίσταται η αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού συστήματος, με ιδιαίτερα οφέλη στον τομέα της υγείας.

Πώς λειτουργεί το Immiflex;

Το Immiflex λειτουργεί ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο επιτρέπει μία ταχύτερη ανταπόκριση στις μολύνσεις όταν αυτές εμφανίζονται.
Αρχικά, το Immiflex ανιχνεύεται από τα κύτταρα- M στα τοιχώματα του λεπτού εντέρου. Tα κύτταρα-M μεταδίδουν τις βήτα-γλυκάνες στα μακροφάγα κύτταρα στο αίμα, τα οποία τις μεταδίδουν στα ουδετερόφιλα κύτταρα – ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τα πιο άφθονα ανοσοποιητικά κύτταρα στον οργανισμό.
Τα οφέλη ενός ενισχυμένου ανοσοποιητικού συστήματος περιλαμβάνουν την ικανότητα να καταπολεμούν ταχύτερα τα παθογόνα μικρόβια, αποτρέποντάς τα από το σχηματισμό εστίας μόλυνσης και την πρόκληση ασθένειας. Αυτό βοηθά στην ενίσχυση της γενικής υγείας, αποτρέπει την κούραση και την καταπόνηση και βοηθά στην ταχύτερη ανάρρωση μετά από κάποια ασθένεια.
Κάποιες μελέτες έχουν καταδείξει ότι όταν αυτό λαμβάνεται σε καθημερινή βάση, το Immiflex μπορεί να μειώσει την εκδήλωση και τα συμπτώματα των Λοιμώξεων του Άνω Αναπνευστικού Σωλήνα και, ειδικά σε όσους πάσχουν από υψηλά επίπεδα άγχους, μπορεί να βελτιώσει τη διάθεση μειώνοντας την ένταση, το θυμό, την κόπωση και τη σύγχυση. Σε μία συγκεκριμένη μελέτη, οι εξεταζόμενοι οι οποίοι ακολούθησαν αγωγή με το Wellmune WGP δεν ανέφεραν καθόλου απουσίες λόγω ασθένειας από την εργασία ή το σχολείο σε σύγκριση με ένα μέσο όρο 1,38 ημερών απουσίες στην ομάδα η οποία έλαβε πλασματικό φάρμακο λόγω  συμπτωμάτων κρυολογήματος/ γρίπης.

Ασφάλεια

Σε αντίθεση με πολλά προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, το Immiflex μπορεί να λαμβάνεται καθημερινά χωρίς ανεπιθύμητα αποτελέσματα, επομένως δε χρειάζεται να περιμένετε τα πρώτα σημάδια ασθένειας ή να θέσετε κάποιο όριο στο για πόσες ημέρες θα πρέπει να το λαμβάνετε.
Επειδή υπήρχαν πάντα στις τροφές μας, οι βήτα-γλυκάνες δεν είναι τοξικές. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εξελιχθήκαμε σε ένα μικροβιολογικά βρώμικο περιβάλλον και τα εγγενή ανοσοποιητικά συστήματά μας είναι σχεδιασμένα ώστε να αντιμετωπίζουν τη συνεχή ενίσχυση. Είναι βασικό να σημειωθεί ότι οι καθαρές βήτα-γλυκάνες δεν προκαλούν αλλεργικά συμπτώματα επειδή επιδρούν ελάχιστα στον τρόπο λειτουργίας τον οποίο έχει αποκτήσει (ή «μάθει») το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο περιλαμβάνεται σε αυτόν τον τύπο προβλημάτων. Στην πραγματικότητα, διαθέτουν αντιαλλεργικές ιδιότητες.Το ανοσοποιητικό μας σύστημα αποτελείται από δύο μέρη – το εγγενές ανοσοποιητικό σύστημα και το εμπειρικό σύστημα. Τα κύτταρα που υλοποιούν τις δράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος είναι τα λευκά αιμοσφαίρια.
Το εγγενές Ανοσοποιητικό σύστημα είναι η πρώτη γραμμή της άμυνάς μας. Τα εγγενή ανοσοκύτταρα είναι προγραμματισμένα να αναγνωρίζουν ξένες ενώσεις και κύτταρα και με την ανίχνευσή τους, θα τις περικυκλώσουν και θα τις εξουδετερώσουν. Ευρέως, αυτά τα «αμυντικά στρατεύματα στην πρώτη γραμμή» διαρκώς «περιπολούν» το σώμα και ψάχνουν οτιδήποτε δεν ανήκει εκεί.
Το εμπειρικό ανοσοποιητικό σύστημα είναι το τμήμα του ανοσοποιητικού συστήματος που διαθέτει «μνήμη». Μετά από μία μόλυνση ή έναν εμβολιασμό, τα κύτταρα θα θυμούνται τα χαρακτηριστικά της ασθένειας και με τη δεύτερη έκθεση στην απειλή τα κύτταρα της μνήμης θα την αναγνωρίσουν και θα παράγουν μια ανοσοανταπόκριση, η οποία θα περιλαμβάνει πολύ συγκεκριμένα μέσα καταπολέμησης. Έτσι εξηγείται για ποιο λόγο είναι πολύ ασυνήθιστο να κολλήσουμε ιλαρά ή το ίδιο κρυολόγημα δύο φορές.
Το ανοσοποιητικό μας σύστημα έχει εξελιχθεί σε περίοδο εκατοντάδων χιλιάδων ετών, ωστόσο οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μας τους τελευταίους αιώνες μας άφησαν εκτεθειμένους σε νέες απειλές. Έτσι για ποιο λόγο τα ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι λιγότερο αποτελεσματικό από παλαιότερα;




1. Zούμε σε ένα αφύσικα αποστειρωμένο περιβάλλον

Κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μας σε αυτόν τον πλανήτη, το περιβάλλον μας έβριθε από επικίνδυνα βακτήρια και ιούς και αυτή η κατάσταση αποτελούσε συνεχή πρόκληση για το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Η εισαγωγή συνθετικών μηκυτοκτόνων κατά τη δεκαετία του 1950 αποστείρωσε αποτελεσματικά την τροφική αλυσίδα, η οποία αλλοίωσε την ισορροπία του ανοσοποιητικού μας συστήματος – προκαλώντας τεράστια αύξηση των αλλεργιών – και το κατέστησε λιγότερο ικανό στην εξουδετέρωση νέων και μη αναμενόμενων απειλών. Αυτό το γεγονός εξηγεί το λόγο για τον οποίο όταν ταξιδεύουμε σε μέρη του κόσμου όπου τα επίπεδα καθαριότητας είναι χαμηλότερα από τα δικά μας, συχνά γινόμαστε θύματα «ταξιδιωτικών ασθενειών» όπως «κοιλόπονου Ινδίας».

2. Αντιβιώσεις – η υπερσυνταγογράφηση και η αύξηση των «ιδιαίτερα ανθεκτικών ιώσεων»

Πολλές επισκέψεις στον ιατρό καταλήγουν με αχρείαστη συνταγογράφηση αντιβιώσεων – ο βήχας και τα κρυολογήματα, για παράδειγμα, συνήθως προκαλούνται από ιούς, οι οποίοι δε μπορούν να αντιμετωπιστούν με αντιβιώσεις. Όταν οι αντιβιώσεις συνταγογραφούνται αχρείαστα ή λανθασμένα, αυτό μπορεί να δώσει την ευκαιρία στα βακτήρια να αναπτύξουν αντίσταση σε κάποιο φάρμακο εντός μιας εκπληκτικά σύντομης χρονικής περιόδου. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο δημιουργούνται οι ονομαζόμενες «ιδιαίτερα ανθεκτικές ιώσεις», όπως οι MRSA ή NDM-1 – αναπτύσσοντας αντίσταση σε πολλούς διαφορετικούς τύπους αντιβιώσεων.

3. Υποσιτισμός «τύπου B»

Οι ερευνητές στον τομέα της υγείας αναφέρονται όλο και περισσότερο στον υποσιτισμό «τύπου Β». Αυτό δεν αποτελεί το είδος κακής διατροφής που σχετίζεται με τους ανθρώπους στις αναπτυσσόμενες χώρες, οι οποίοι πεινούν, αλλά με ανθρώπους στις τελείως αναπτυγμένες κοινωνίες, οι οποίοι προσλαμβάνουν επαρκή αριθμό θερμίδων— (συχνά περισσότερο από επαρκή!)— ωστόσο δεν προσλαμβάνουν επαρκή αριθμό βιταμινών, μετάλλων και λοιπών ζωτικών θρεπτικών συστατικών. Για παράδειγμα, ο μέσος άνθρωπος προσλαμβάνει βιταμίνη D και σελήνιο σε ποσότητα που είναι μόνο η μισή από αυτή της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης (ΣΗΠ).

4. Συνωστισμένα μέσα μαζικής μεταφοράς

Εκατομμύρια από εμάς ανεχόμαστε σε καθημερινή βάση τη μετακίνηση σε συνωστισμένα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτό το γεγονός δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την εξάπλωση βακτηρίων και ιών. Επιπλέον, η ταχύτατη μετακίνηση ανά τον κόσμο σημαίνει ότι ένας επιβάτης μπορεί να προσβληθεί από μία ασθένεια σε μία ήπειρο και να καταφθάσει σε κάποια άλλη πριν ακόμη αρχίσουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα.

5. Ο κίνδυνος της Γρίπης

Στο τέλος του έτους 2004, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξέδωσε μία ισχυρή προειδοποίηση για την επικείμενη παγκόσμια πανδημία γρίπης. Οι αντιβιώσεις δε βοηθούν στην καταπολέμηση ιογενών λοιμώξεων, ενώ ο κατάλληλος εμβολιασμός για την προστασία μας ενάντια στη νέα μετάλλαξη της γρίπης θα χρειαστεί μέχρι και 6 μήνες για την παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων.

6. Άγχος

Οι περισσότερες έρευνες καταδεικνύουν ότι ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων αναφέρει αισθήματα άγχους σε τακτική βάση. Σε χρόνιο ή μακροπρόθεσμο άγχος, το σώμα μας εκκρίνει ορμόνες οι οποίες καταστέλλουν το ανοσοποιητικό σύστημα.







7. Βιολογικοί κίνδυνοι και κίνδυνοι από ακτινοβολία

Η έκθεση σε ακτινοβολία αποτελεί άλλη μία πιθανή αιτία καταστολής του ανοσοποιητικού συστήματος και συμβάλλει στον αυξημένο κίνδυνο μολύνσεων μετά από αεροπορικά ταξίδια μεγάλης διάρκειας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο